серце

Ти моє серце,ти мої очі
Дихаю швидко,снишся щоночі
Мрії про тебе,наші бажання
Сильне як повінь моє кохання
Радість і горе ділим на двоє
Тільки до віку,тільки з тобою
Лагідно,ніжно гладжу руками
Ті почуття що живуть разом з нами...


Рецензии