М й край

Буйний цвіт садів весною,
Солов'я чарівний спів.
Озерцє що під горою,
Та лелека полетів.

Степ розкинувсяv широкий,
Край села на низ пішов,
Зеленіє дуб високий,
Шлях раніш повз нього йшов.

А під дубом є криниця,
Там водичка крижана.
Добра.П'єш та не напитись,
Чарівна у нас вона.

Розквітають в степу квіти,
Очі радують вони.
Та пустують малі діти,
Так радіючі весні.


Рецензии
Гарний вiрш! Дякую!!! З теплом в серцi, я.

Татьяна Константинова 2   12.06.2016 13:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.