Залива дощем

Все нормально заливає дощем,
В палатці сидим як під плащем,
За вікном чути літній грім,
Вічне питання хто буде з ким,

Хто буде зі мною і на завжди,
Вона або ти не пали мости,
І піддощем та на самоті,
Я йду туди де чекаєш ти,

І по дорозі зустрінуть там,
Смуток і радощі пополам,
Не зупинюсь ти так і знай,
Прошу тебе вже зустрійчай.


Рецензии