Насыб

-Насыб неди джашауда?
-Хар адамда бир затда…
Бир адамда-анада,
Ол биринде-балада.
Бир адамда- байлыкъда,
Ол биринде- саулукъда.
Бир адамда – билимде,
Ол биринде – келинде.
Насыб олду джашауда:
Ата, ана саулукъда,
Эгеч къарнаш, къатынгда
Керти тенгинг-джанынгда…
Насыб олду джашауда,
Ийнаныгъыз сиз анга!




Умар Ижаев
Член союза писателей России


Рецензии