Аталагъа

-Атам- деген, ариу атды адамгъа,
Аны тутхан къыйын ишди джашауда.
Излей есенг сыйлы атны къартлыкъда,
Атыб къойма балаларынгы джашлыкъда.




                Умар Ижаев
                Член союза писателей России


Рецензии