Буря Хмара Зарюмсане Небо

Буря… Хмара… Зарюмсане Небо…
Вітер грає гіллям, мов дитя,
Гне додолу тополі та верби…
Зверху, знизу танцює вода…

Вітер… Грім покотився розлого…
Хмара тисне Єство до Землі…
Серед білого дня – вечорово…
Блискавиці панують в пітьмі…

Ходять ходора стовбури, крони…
Вітер холод єднає з дощем…
Вільний мчить крізь жалі-перепони…
Вільний знає Любов, а не щем…

31.05.2016


Рецензии