Випускникам

      моєму сину

Ви наші діти,мов у полі квіти.
Красиві,сонячні,веселі,дорогі.
Ми хочемо за вас лише радіти.
За ваші чисті мрії золоті.

Не розміняйте совість за копійку.
Не продавайте душу за п*ятак.
Та завжди пам*ятайте Батьківщину,
Куди вас не відносив би літак.

Дорогою своєю ви підете,
Та материнське серце і думки,
її любов та ніжність -це назавжди!
Схиляйтесь,іноді,до матері руки.

Життя вас вчитиме новим наукам.
По сходах вгору ви ідіть.
Хоч важко ,іноді,та не здавайтесь
Та лінь свою назавжди проженіть.

А ще, я хочу побажати:
Наснаги і здоров*я ,здобуття.
Сумління,щиростіта вдачі!
Вітрилам-вітру!
Вам-щасливого житття!


Рецензии