Це як хвороба, тiльки от кохання

Як хочеш здихатись мене,
Чому тоді цілуєш в губи, тримаєш руку,
Обіймаєш за плече?
Може не хочеш бути самотнім?

Нехай життя вас від таких убереже.
Вони ж бо користуються твоїм коханням.
Їх твої почуття не візьмуть за живе.
Покинь свої всі сподівання.

Та рана в серці
Забере усе: надію, віру, нерозділене кохання.
Це як невтримне, бажане, нове.
Це як хвороба, тільки от кохання.


Рецензии