***

Сніцца мне васільковае поле,
Дзе са мной толькі Ты адзін.
Ты мой Госпад, мая апора,
З якой крочу я па жыцці…

Толькі Ты мяне падтрымаеш,
Калі цяжка, калі няма сіл…
Сваёй ласкай мяне напаўняеш,
Прымушаеш далей ісці…

Са мной радасць маю пражываеш,
Ты жа сам мне яе і даеш…
У маім сэрцы любоў пасяляеш
Да ўсяго, што ў свеце жыве…

Як аддзячыць за кожную кветку,
За спеў птушак і зоркі ўначы,
За той свет, што ў сэрца ільецца
Знайсці спосаб мне дапамажы…

Атуляеш сваёю любоўю
Кожны дзень, кожны момант Ты.
Навучы мяне жыць з Табою,
Жыць Табою мяне навучы…

08.01.2010 г.


Рецензии