Про тебе

Я не прошу нічого це лиш мои сльози
Як ти не мій до чого тут печаль
Я констатую тільки результат, а грьози,
Вони залишуться як підеш невзначай.

Коли уходиш ти є тільки тиша,
Я перекрию кисень, затамую подих.
Но ти не будеш знати, що це я, колишня,
є тільки спокий, та не має згоди.

Ти справжний рицар, але не з моєй країни,
Омріяний, огрядний та несеш неспокий,
Я твердо впевнена, ти для когось єдиний,
Пригладжу поглядом тебе та більш нівроку.

Ти гордий птах літаєш и хвилин не лічиш,
До сповіді моєї безучасний,
Та покажу тобі як мати дужі крила,
Відкрию, як це мріяти про щастя.

А далі ти підеш до успіху стежками,
Як будешь знати вірний розклад руху,
Не зупиняйся, бо ти для когось Надія,
І комусь ти повірив, подаш руку!


Рецензии