Якби

Якби біда, нас більше не шукала,
Якби на кожний промах - новий щанс,
Якби печаль сердечна, швидко так минала,
Ми поринали б в новий вирій в той же час,

Якби піти, і знати - нас чекають!
Якби не збились, на який би не звернули шлях,
Нас в будь якому випадку - приймають,
Бо нас цінують і для нас живуть.

Якби на сто образ одне пробач.
Якби на всі "прощай" - "не йди",
Якби в скрутну хвилину "ти не плач"
Якби не "я" і не окремо "ти"

Якби разом пройти усе змогли,
Якби не знати, що таке самі,
Заварювати чай і пити в тишині,
Якби ми цінували й берегли,

Було б сьогодні менше цих "якби"...


Рецензии