Вiдлiк

Коли шукаєш - обов'язково знайдеш
Якщо чекаєш - терпінню немає меж
Тебе по світу збирали мудрі вітри
Мені подарували тебе
Один
Два
Три
Мене ж вітри змітали з усіх кутів
Якщо тебе знайшли, то мене й поготів
Додали солі, перцю, інших приправ
За терпку суміш цю ти мене і обрав
Тепер забуду партії, що програла
Закрию старі книги. Вже дочитала
Поруч з тобою стану матір'ю
В одній із зразкових родин
Зворотній відлік
Три
Два
Один


Рецензии