Моя любов... укр

Моя любов  квітуча й невмируща,
Вона у прояві життя, немов буття,
І серце жме від сили не тямуще,
Любов на обрії поглине майбуття.

І мов метелик лугкістю у дотиках на пелюстках кохання,
Блукає мріями у нашій підсвідомості бажання,
Любов вражає незбагненністю плекання,
У мріях марива та кольорах жадання.

Я мов у раї від шаленого кохання,
Воно і поглинає, і долає, і палає,
Любов є виміром де здатне існування лише одне бажання,
І це бажання, безперечно, є взаємне почуття плекання.

Моя любов квітуча й невмируща...


Рецензии