знати б що...

…ланцюгами сумніву прикута до землі свобода…
не дивують мрії нас дорослих, порівняно із дитячими...
без опори душа, й окупована болем дорога –
тримається пам’яті, за існування – життями платимо…
буває не достатньо прозорості, або занадто
навколо тих, що цікавляться твоїм спокоєм Віри… 
щодо пошуків у самому собі чогось кращого?..
варто б знати, що все має свій власний вимір…
від цього можливо нічого і не міняється,
і сутність твоя, теж не зміниться…


Рецензии