ХОЧУ ЖИТИ ДО ПУТЯ...

БОЖЕ МIЙ ТЯЖКА НАУКА
 ВИВЧИТИ СВОE ЖИТТЯ ...
i ВБЕРЕГТИ СЕБЕ BIД СКУКИ
судьбу прожити до путя

ЗВIДКIЛЯ те зло летить
НАМ ЖЕ  БОЛЯЧЕ НЕ ЙМЕТЬСЯ..
дуже хочу гарно жить
а може горичко минеться...


Рецензии