Де жеврiло кохання

І знову пустка там...
Де жевріло кохання...
Страждання.
І погляд,ясна річ...
Темна ніч...
Кохання.
І також в далині...
У вогні...
Важко.
А душа на шматки...
Бумажка.
Не зклеїти,не зліпити.
Як жити?
На дорозі варта.
Чи варто?
Чи ні? В вогні...
Горіти мені.
І знову пустка там...
Це мені.
А ВАМ?
(Понкратова.О.В.)


Рецензии