Мов у вi снi

Мовчання добрий знак про те...
Що в тебе серце золоте.
Та чи відверто? Розумію...
Сама мовчу,бува німію.

І тільки крапельки дощу...
Шумлять що все таки прощу.
Не відпущу свою я мрію...
Тож все ж,від тебе шаленію.

І ні на мить не відпущу.
У глибині серця сховаю...
Як сильно я тебе кохаю...
І забувать не забуваю.

Та не покажу,ні ж бо,ні...
Дається важко як мені.
Сміятись поряд із тобою,
Пектися наче у вогні.

Пробач,пробач усе мені.
Звертаюсь часто я до неба.
Що верішила,що не треба...
Та й загубилась в глибині.

У тиші,у собі сховалась...
Що так не важко закохалась...
Мов у ві сні.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии