Оксамитова бiда

- Нам більше не варто стрічатись, –
сховалась у темряву вій, –
бо в голос могла б закохатись,
у цей, оксамитовий, твій…

...Такого не чув я ніколи
і чути не хочу й тепер,
щоб голос гуцульський, відколи,
зумів відштовхнути тебе...

Накажеш – я пошепки стану
шукати хороші слова.
Накажеш – то й ніжно, на ранок, –
мовчазно тебе цілувать...


Рецензии