Мо село

 Як гарно в нашому селі
І восени,і на весні
не можу навіть слів знайти,
Щоб думку добре висловити...

 Пройдіться вулицями взимку
Стоять одягнені будинки
У білі шуби та шапки,
Немов маленькі діточки

 А в літку зелень навкруги,
Співають в небі жаворонки,
Дерева,квіти та кущі...
Усе зелене навкруги

 Як добре мати рідний дім,
Де всі тебе чекають в нім,
Де можна серцем відпочити
Довго й радістно там жити!


Рецензии