ПЪРИ ВЕТЪ!!!

БыЛо - было!!!... РАЗЪ!!... Ии  НЕТЪ!...

ТО!!!...  НА ЗЫ ВА Ее ТЪ СЯ!...

- ПЪРИ  ВЕТЪ!!!...

НЕ Положилъ !... НА  МЕСЪТО!!...  ВЕЩЬ!!!...

- ЧЬТО БЫ ... НА Йй ТИ!!!...

   - СЪ ТА НЬ!!!... ВЕ ЩИ МЪ!!!...

   - ЗЪ ДЕ СЬ!!!...

- НА  МЕ СЪ ТЕ!...  ВЕЩЬ  НА Йй ДЁ ШЬ!!...

   -  ВЪ СЕ ГЪ ДА!!!... -

НЕ  ПО ЛО ЖИ ЛЪ??!!...

   -  Ии ЩИ!!!... -

ПОКА


Рецензии