День мiста

ДЕНЬ МIСТА! РАДIСТЬ ТО ЯКА
НЕНАЧЕ ТАТО ВIН ТОБI
ЧАСТИНКА ВIН НАВIК ТВОЯ
ПРОЙДЕМО МIСТОМ,ЗНОВУ СМIХ

ТАМ СПОМИНИ МОГО ЖИТТЯ
КАРТИНИ ВСЕ МАЛЮЮ Я
ОСЬ ТУТ ОН Я! А ТАМ ОСЬ ТАК!
А ПАМ"ЯТАЄШ,БУЛО ТАК?!

I ЗНОВУ СПОМИНИ СТАЮТЬ
МОГО ЖИТТЯ I ТВОГО ТЕЖ
У ВИШИВАНКАХ ЛЮДИ ЙДУТЬ
I РАДIСТЬ ЛИНЕ ЗНОВ БЕЗ МЕЖ!

ЗI СВЯТОМ!


Рецензии