А Т О

А Т О

                Доборолась  Україна
                До  самого  краю:
                Гірше ляха свої  діти
                Її  розпинають.
                Т.Г.Шевченко
В Одесі  душі  ще  літають,
До правди марно всіх взивають,
З  майдану рана  кровоточить…
А  влада  знов сокиру  точить!

Підняв  в  Донбасі  голос хто?
Ми  їм  покажемо!  АТО!

Тож  на майдані  і  в  Одесі
Невинних  можна  вам вбивати?
Перевертати  все  у  пресі?
Нам – й голосу не можна мати?

В провину нам вписали дійсно,
Що ми не згодились з злодійством
І почали  мітингувати,
                Такої  долі  щоб  не мати!

Тож в жертвах тих повинен хто?
Відповіла  за  злочин влада?
На  чесних громадян – АТО?
Війська в Донбас кидає зрада!

Так, ми не згодились з злодійством,
Продажній  влади  лицедійством!
Щоб  задушити  непокірних,
Не жаль панам дітей невинних!

Навіщо «Гради» і  гармати?
В містах щоб громадян вбивати?
А не ловити  терористів…
Стоять гармати в полі  чистім!

Війська направлені  навіщо?
Не  божевільна  влада  Вища?

Просили визнати ми право
Федеративної  управи,
Таке, як , мовимо, в  Європі…
Тепер же у народі  ропіт:
На  ділі ж  де оті  права?
Бо в нас твереза голова!

Законне ставлення к людині,
Яке  виконувать  повинні
В державі владні всі структури!
Та влади погляд з амбразури
Наказ  дає:  ввести  війська!
Що ж  є  політика  така?

                06. 14р.


Рецензии