Пастор

Пастор

Надія  Божа  ще  не  згасла:
Дізнались ми – є в Раді Пастор!
Впровадить він закони  Божі,
Тож він стоїть на їх сторожі!

Раз я  з запрошення баптистів
На  зборах  був  євангелістів.
Там  слухав їх  до Бога  речі,
Й то, як  нам  діяти,  до  речі.

А  чи  читав  ти  Божі  твори?
Відвідував  такі  ти  збори?
Ти, хоч  керуєш в Вищій Раді,
Та  чому  віру  Божу  зрадив?

Що ж наробив ти нам, о Боже!
Людям  робити  так  негоже!
Оті  обстріли  у  Слов’янську?
Ти зрадив  віру  християнську!

В останні  дні  своєї  влади
Приїхав  дати  ти  поради.
Від  тебе  всі  чекали  миру,
Ти ж на народ гострив сокиру.

Щоб визначитись на війні,
Та  прислужитись сатані,
Коли Слов’янськ стікав від ран,
Ти  розгромив  іще  Лиман!

Оселі  громадян  в  Лимані
Залишив  ти  в  якому  стані?..
Країна, може, тим  нещасна,
Що в ній керує такий Пастор!


Рецензии
Отлично написано!
С уважением,

Макаров Младший   28.10.2016 06:21     Заявить о нарушении