В ЗодИаку сь Иаку

Наравыця манька.
Так завшы в Тилят яксь

Оскорбляе ли бляха
Да римня тута как бы ш.
О! Так Жэня ж увалыть
Зары в7 влад татарам зь!

Лепетюха зь частушкы
Навыть о ш сачыняець!
А ны рытма, ны духу й
Хоть того, шо в Панаса.

Ну, а я лёкотю чы,
Хоть от злости на падлав,
Шо во так тебе мажут
По нычыстым ж сознанию й.

Не! Закон ракЗрикШае
Даж в Расеи всэ пранцам фш.
Ось, вырнувся зь изь армии
Хулиган да нахальник.

Бо ж Венеру чы вчыстыть
Луна окаянная.
Колы Е увдарна щэ
Са й Ю, ха, крывавай.

… нет, в имеНах нах ны капЛи зь.
Одны оно смачны
Ля пав шакалаткы ш.
Дак на хоть мерзавца фспакайвай


Рецензии