Я малюю тебе

"Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання…"  Володимир Сосюра



Я малюю тебе, любий.
Замість фарби візьму сонце.
Коли ж поруч мене не буде,
знай - ти був мені світ в віконці.

Я малюю тебе, милий.
Замість фарби візьму зорі.
Кожен день є з тобою щасливий.
Ти в мені, як та хвиля в морі.

Не малюю тебе, любий.
Вишиваю тебе й співаю.
Як же ніжно тебе кохаю
я на радість, а не на згубу.

Дав Бог щастя нам між людьми
Я про це пам'ятаю завждИ.
Всі уходять колись. Так і ми...
Тільки першим за мене - не йди.


Рецензии
..и это есть любовь!
Трогательно!!! Понравилось!
Здравствуй, Верочка!

Нина Уральская   29.05.2016 11:50     Заявить о нарушении
здравствуй, радость моя, Ниночек! Спасибо! Вот лето красное пропела :) и появилась. Рада тебе очень!

Вера Буковски   01.09.2016 13:00   Заявить о нарушении