Тепер ти сон завантажений у гипокамп

Твій звір вибухає всесвітом потоку фотонів, елементарних частинок осколків поділу атомів проникаючи у мій мозок…
Твоє спрагле тіло народжується на цей світ в цю мить, максимального задоволення!
Твої думки як бурі породжують бажання підсвідомо активними зонами кори головного мозку.
Ти на хвилях океану підносишся і з нову падаєш, занурюєшся відкрив очі пізнаєш світ з вибуховістю миті, як пташка злітаєш, під небо срібними зорями вкрите тіло краплями з тебе стікати напиватися тобою грітися, прохолоду твого затишку вдихати, існувати в безмежності імпровізувати, екстаз пізнавати…


Рецензии