Nigdy nie odpuszcze!

NIGDY NIE ODPUSZCZE!

 
Niewazne to, ze moja dusze
Wyjac na zewnatrz tobie musze.
Najwazniejsze to, co tworze.
Niedlugo zobaczymy sie, byc moze.
Z tesknoty jestem smutna zawsze,
We dwoje zycie stanie sie ciekawsze!
Nie odpuszcze!... Nigdy nie odpuszcze!
Ze wszystkich dolegliwosci ja Cie ocale!
Tak bardzo Cie kocham. Tak mi Cie zal.
       

28-05-2014

                ***
AP (wersja oryginalna – ru)


Рецензии