Осiнь

Останній спалах сонця
Заплутався у листі.
Калина край віконця
В червоному намисті.

Тужливо в небі квилять
Вже зграї журавлині,
Додолу верби хилять
Тумани у долині.

Жоржини відцвітають
Коло моєї хати.
Літа-хмарки спливають.
Мені їх не спіймати.


Рецензии