Настьонцi

Наче зірочки в темряві сяють
Твої очі, красуня маленька.
Тебе люблять і тато, і ненька,
І бабуся з дідусем вітають.
Фея – щастя й здоров’я бажає.
Янгол – сили духовної й віри,
Неба чистого, злагоди й миру,
Друзів справжніх, любові і шани.
А від себе я хочу сказати: -
Будь ти серцем й душею багата!
24.05.16.


Рецензии
Тоже обалденное!)

Ксана Поликарпова   26.05.2016 21:35     Заявить о нарушении
Спасибо, извини сразу не ответила, прозевала.

Лариса Калинина-Харламова   24.07.2016 16:02   Заявить о нарушении