П дтримай

Коли лечу в безкрає небо...
Коли хочу про все забуть...
Ти нагадай мені про себе!
Не дай в безодні потонуть.

Коли не хочу більше жити,
Коли кажу,що сил нема,
Скажи що будеш над усе любити,
ЩО моє серце то твоя тюрма!


Рецензии