Троянда

Троянда червона
в садку розхвалилась
я самотужки до неба добилась

Мене сонце любить
теплом обіймає
і вітер ласкавий
зі мною гуляє.

А що мені корінь
сидить під землею
нічого не бачить
рідниться лиш з нею.

Та слухав те корінь
і їй проказав...
я соком з землі
тебе напував!


Рецензии