В черзi до раю...

Не чути вже криків, тиша настала,
Ті хто кричали, перед Богом постали.
Судять їх там, перед входом до раю,
Незлічені душі, в черзі чекають…

Немає їм діла більш ні до чого,
Настав той момент – зустрітися з Богом.
Спитати про все, дізнатися правду,
В життєвій історії поставити крапку.

Больше стихов - vk.com/ugtvor


Рецензии