***

Здається, що ти - найсамотніша людина у цьому місті
Можна мені поруч з тобою сісти?
Можна мені почитати тобі книгу
Про  Антарктиду, всесвітню відлигу?
Я запропоную тобі цигарку
Ні, насправді то я не палю,
Просто тримаю їх у закамарку
раптом я...полюблю
І доведеться заповнювати кратери в серці
Міняти карму і чимось займатися ночами
Коли мені не спатиметься
Бачиш, над моїми плечами
небо? Мене звати Атлантом,
Хоча ще вчора я був Сізіфом
Але зараз стало вже легше.
Цікаво, якому міфу
Присвятити життя решту.
Може - про Еврідіку та Орфея?
Він же нічим не гірший,
як ти вважаєш, мила моя Психеє?
Тільки кінець інший.

Бачиш, он вийшло сонце
І навіть вже стало жарко.
Можна я буду твоїм охоронцем?
І знаєш... я не дам тобі цигарку.

30.05.15

#белыйстих


Рецензии