Запрашенне на гарбату...

      
    Імгненне схоплена,
       Трапляецца ў шкло,
            Маруднасць часу...
                ....Гадзіннік -лічбы ,ды ліццё....
                І коннік загартованы , спыніўся,
                Як быццам ён забыў, што у руках трымае вострае кап'ё...



              Мне хочацца давесці,
                З водарам цудоўным
                Што часам не патрэбна кпіць,
                А трэба узяць паставіць на стале гарбатнік,
                І проста так пагаварыць...


          Забыць пра грукат сэрца,
              І ніштожнасць,
                І звыкнуцца што бы з'ясніць,
                С салодкаю цукеркаю напоі,
                Да ветнасці нас могуць запрасіць...
               
               
    


Рецензии