Непал-песня

1куплет

Ты мяне больш не ўбачыш
Ад цябе зусім пайду
Палячу шукаць я шчасце
Я паеду ў Катманду


2-куплет

І на ўсе свае пытанні
Я адзін адказ знайду
Я шкадую што не з'ехаў
Крыху раней у Катманду

Прыпеу

Там так Сонца ярка свеціць
Ноччу зоркi дзе-нiдзе
Я забыў пра ўсё на свеце.
Я гуляю ў Катмандзе

3 куплет

Вельмі моцна не шкадую
Адштурхнула ты мяне
Ты адна,а я з сябрамi
Зараз фэст у Катмандзе

4 куплет

Я сябрую там з Непальцам
I з Непалкай-не падман
Падзялюся з iмi сальцам
Сальца-гэта не банан

5куплет

Пачастую іх гарэлкай
Трохі бульбы iм знайду
Наямося мы ўсе разам
Сёння рай у Катманду

6 куплет

Я магу табе параiць
Пра твой клопат i бяду
Як яны так замiнаюць
То пайшлi iх у Катманду.


Рецензии