На кладовищ нашим вартовим

Летять роки -
Крізь серце, і навколо…
Звучать рядки,
Як у пустелі соло…

Живі вінки -
На кладовищі жовкнуть…
Гнітуть думки:
«Коли ж рядки вже змовкнуть?..
Коли вінки
Замкнуть життєве коло?..»

…Летять роки -
Крізь серце, і навколо…


Рецензии