Бандура

     Бандура
 
       Миколі Сому

Грай, бандуро, грай,
щоб аж терпло в грудях.
І свій рідний край
возлюбили люди.

Слухати не гріх
музику чудесну
тим, що глушать їх
голосні оркестри.

Тож, бандуро, грай
тим заблуклим дітям.
На можливий рай
отчі зорі святять.

Доле, не штовхай
до чужого муру.
Грай, бандуро, грай,
вічно грай, бандуро.


Рецензии