***

         * * *   

Я не забув, я пам’ятаю
усе, що сталось, як було.
Розтала ніч за небокраєм.
Калюжі блискали, як скло.

Ми до кінця не з’ясували
усе, що мали з’ясувать.
Іще світилися квартали
крізь ранку Божу благодать.

Заметушились врешті люди.
Когось трамвай уже гойдав.
Нам не хотілося нікуди
з уже не нашого гнізда.

Мене неначе гад ужалив.
Ти тихо хлипала лишень.
І сонце теж не поспішало
новий запалювати день.


Рецензии