Игрушка

       Іграшка 

Сумна, кохана, ця картинка.
Сумні й гіркі мої рядки.
Упала іграшка з ялинки
і розлетілась на друзки.

Розбита іграшка – не лихо,
лиш чийсь необережний гріх.
Все наше втрачено до крихти.
А це, звичайно, вже не сміх.

Усю, як є, підмів я площу,
найменші рештки віднайшов,
щоб спогад знов про найдорожче
мене зненацька не вколов.


Рецензии