Як правильно ходити в гостi

Не знаю, як там за кордоном, а у нас
ходити в гості треба в підходящий час.
А ще з собою по гостинності закону
не менше літра треба мати самогону.

Тоді господарю вже нікуди подітись
й не буде з частуванням він баритись.
Бо ви поводилися правильно тактично
і стали родичем йому автоматично.

Коли ж з собою прихопили ви ще й сало,
то ваша зустріч просто святом стала.
Ви не забудете повік пори тієї,
бо вже близькою станете ріднею!

26.05.2016


Рецензии