На це паэтав серебряных вельми з!

Но… ты сначала изволь
Во тут аставыць хоць словк

Когда волочусь во за некой чумой,
Я ш скушаю гондычкы вжэ чорт те што.
И сыра во ж з маслом, арахиса с тонк
Да шэ й, ой, хлиб добр.

Я сина вкосывшы й загрибшы й ладком ш
Шэ й, ох, тут помывшыса в вошк,
Ны думаю ж навытькы й, шо дасць мни той,
Шо сэрэ но в гочы народу.

Да. Очынь цудовно мы фильмыка смотрымо
Да пра каво щэ, ого!
Ну, пастырнака ек вырваты з градкы й
Упэрты ля того усё зь.

Не!  На подпысуйсь. Товди ты нам добрынькый.
Зарыкы ж пак и дамо
Во тую мордушку,
Ктуру я й хочу так.
О жыд дуст прот!

Ну, мы ны бачымо ныц тых горбатых з нос,
Шо всэ са Янус да й Тор с.
Ах, а-ха-хах! ААА, Лягушонак наш!
Ах, вота з Броцкымы ктось!

Бросьтэ мни косцив, ага, и я зарыкы
Прамо-такы Броневой.
Ибо, однако, ты старый вжэ малиць.
Так шо пиликай гармонь.

А вы мни скажытэ, дэ тая барышня
Зарэ вуж, га? Ого-го!
Бэлка ж ны тая во з горбм.
Но… вець ана дулин ствол!

Вот как мы верым в таво,
Хто но й дайот патифон.
Пра а ж Волошку бо шо
Вам тут сказаты. Оно, шо он дурной.
Бо Макси миль и Анох
Бы слишк заносчив и горд.

… опшым, сыдимо та й ныц вам про то,
Шо трэ зробыты с сам вор.
Выключ заразу! Бо Кот
Шэ ны понев а ни Кось

... ах, ты туда? А мы о!..
Бусел бусла жэ сабЁць


Рецензии