Рида ненька Укра на

Ридає ненька Україна,
Веде до цвинтаря людей.
Не ніжна пісня солов'їна,
А стогін рветься із грудей.

Майбутнього народ не має,
Минуле вирвали давно,
Лиш переможний гімн співає
Багате і лихе "Воно".

Мутант - той українець новий,
Для кого люди - просто цвіль.
Він щедрий, світлий край чудовий
Перетворив на бруд і біль.

На рану болісну, криваву,
Народ - на бидло і бомжів.
Живи, радій собі на славу,
Не нас, себе ти - чуєш? - вбив.

Велику чорну домовину
Ти для народу змайстрував?
Своіх нащадків, всю родину
До неї сам усіх поклав.

Не буде їсти паляницю,
Хто згуби засівав зерно.
Хай жде на праведну десницю,
Яка постукає в вікно.


Рецензии