Як журавлi летять

Надія   повернулася додому,
Як  журавлі   летять  здолавши  все,
І в серці раптом     зникла  невідомість,
Все  буде добре,
Добре  попри  все!
Надія-  почуття   палке  і світле,
Його  не можна  вирвать,
Чи зламать,
Хоча тендітне,   мов весняна  квітка,
Це почуття   примусить  поважать,
Весна   з надією прийшла у  мої  вірші,
І  просить,
Дуже просить  римувать!
25.05.2016


Рецензии