Нiч у Закарпаттi

Де кіски  плете, століть світобудова, 
Приголубить ніжним серцем, будь-якого... 
Коромислом місяць, 
Ніби  гарний хлопець. 

Я кохаю небо, і вітри у полі...
Я  кохаю  Дністер, Закарпаття море... 
Де зірки обласкані лагідним повітрям, 
Усміхнуся щиро хлібним я суцвіттям...

Тут колись в старовину, мої славні  предки, 
Вишиванки ткали, усміхались дітки! 
І пісні співали  про героїв вічних,   
Про любов і віру, і нащадків вдячних! 


Рецензии