А. Кушнер. Человек привыкает. Пер. на англ

Человек привыкает
Man can be quite adapted

Ко всему, ко всему.
To all things, to all things.

Что ни год получает
He gets year each according

По письму, по письму.
To one piece, to one piece.

Это в белом конверте
That is news in white cover

Ему пишет зима.
Which a winter does write.

Обещанье бессмертья –
Immortality password

Содержанье письма.
Is a letter inside.

Как красив ее почерк!
How fine is that writing!

Не сказать никому.
There’s no way to express.

Он читает листочек
Man reads sheet, that’s excited,

И не верит ему.
Not believing such jest.

Зимним холодом дышит
With a winter cold breathes

У реки, у пруда.
He at river, at pond

И в ответ ей не пишет
And his answer will bring he

Никогда, никогда.
Fully not, fully not.


Рецензии