Метаморфозы высокого рейтинга

Был парень сильным, но дал слабину
Теперь его рейтинг полетит в глубину
Сама Надя о помиловании его не попросила
И куда ж подевалась вся его сила
Куда уж ему Украину всю покорять
Если уж женщину не смог он сломать
Теперь для всех он просто слабак
И зовут его никто и не ценят никак







ПУТІН ПОЯСНИВ, ЧОМУ “ПОМИЛУВАВ” НЕЗАКОННО ЗАСУДЖЕНУ САВЧЕНКО
Про це повідомляє unian.ua
“Подібні рішення продиктовані передусім міркуваннями гуманізму, призведуть до зменшення протистояння у відомій зоні конфлікту і допоможуть уникнути подібних жахливих і непотрібних втрат”, – заявив Путін.
Раніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков заявив, що про “помилування” Савченко нібито попросили родичі загиблих журналістів.


Рецензии