Грiшник

То є справа не проста
Відкладай своє життя
Ти набачешся зповна
Пустого існування

Ти насамперед людина
Грішна, гомінлива
Так зроби своє життя
Незабутнім дивом

Скинеш кайдани
На ім'я традиції
Зробиш це один
Та знову не прокинешся
Людиною, що була
Кимось вдосконалена

Пам'ятай людину зла
Не забудь її добра
Бо єдина вже вона
Хто тебе підтримала

Зрозумій, ти грішник вічний
Ти посмів перервати, знищить
Скинуть кайдани
Теж зробила та людина
Грішна, не з проста
( всі кажуть, що зла )


Ти не знаєш що робити ?
Ніхто ж не сказав
Ти не знаєш що робити
Всьому тут свій час


Рецензии