Сенс життя

ХТО   ВМІЄ  БАТЬКІВЩИНУ  ЦІНУВАТИ
І  СВІЖУ  ПАЛЯНИЦЮ   НА     СТОЛІ,
Є СИМВОЛОМ ДЛЯ КОГО,БАТЬКО Й МАТИ,
ЖИВЕ  ТОЙ,   НЕ ДАРЕМНО НА  ЗЕМЛІ.


ПИШУ  ВІРШІ, НЕХАЙ  ЧИТАЮТЬ  ЛЮДИ,
ХАЙ   ВЧИТЬСЯ  ПОКОЛІННЯ   МОЛОДЕ,
КОЛИ МЕНЕ,Й  ТАКИХ, ЯК Я, НЕ БУДЕ,
ТО  ВЧИТИ  МОЛОДЬ  НІКОМУ    БУДЕ.

ЗОЗУЛЯ  НА  ВЕРБІ   РОКИ    РАХУЄ,
ЗА  НЕЮ   ЖИТИ   ВСТИГНУТИ  СПІШУ,
А  МОЖЕ  ХТОСЬ, КОЛИСЬ І НАДРУКУЄ
ОЦІ  ВІРШІ, ЩО  ДЛЯ  ЛЮДЕЙ   ПИШУ.

25 ТРАВНЯ 2016 РОКУ


Рецензии