Файнi сни

                Дивні сни


 Муз. М. Моткова                Сл. М. Моткова



         Навесні стрілись ми, наче в дивнім сні,
               Зорепад, килим трав, сутінки ночі

                Приспів
             Очі, очі – сяють твої очі щоночі,
         Коси, коси, гладжу файні коси твої,
            Коси, коси неймовірні коси твої
 

         Навесні ми удвох наче в дивнім сні,
            Водограй, хвилі рос, поцілунки 
               
               
         Навесні ми удвох, наче в дивнім сні,
         Признання двох сердець, подарунки


       Навесні стрілись ми, наче в дивнім сні,
             Світ зірок, рай чудес - неймовірні               

               
      


Рецензии