***

         * * *   

Немає щастя, то й без нього
ще якось можна в світі жить.
Молитися покірно Богу
чи з викликом горілку пить.

Квиліть, лежати у бездії,
галасувати, проклинать.
Ще в зародку душити мрії
чи слабшого за горло брать.

Без мила, хліба та без солі
ще можна і туди й сюди...
Коли ж Вітчизна у неволі,
синам – як рибі без води.


Рецензии